TISDAG | mamma till Melody & Charlize
Frida Andersson

mamma till Melody & Charlize

Annons

TISDAG

Tisdagen bjöd på en riktig hemmadag. Vädret är fortfarande lika illa som de varit nu i en vecka. Regnet öser ner och det har blåst små spik. Vi som vill tillbringa dagarna i lekparken. Men även om vi bara varit hemma så har vi faktiskt haft det rätt mysigt ändå. När Melody är på förskolan får jag chansen att leka med Charlize ifred, utan bråk mellan systrarna. Och när Charlize sover har jag och Melody egentid. Tror det är viktigt att de får egentid med både mig och Fredrik. Speciellt Melody då Charlize är en riktig mammagris och vill helst sitta som ett plåster på mig dygnet runt.

Efter förskolan så gjorde vi lite mat innan Fredrik tog med Melody till bamsegympan. Veckodagarna ser oftast likadana ut då vi går på samma aktiviteter varje vecka. Bamsegympa, Volleybompa och kyrkansbarntimmar. De andra lediga dagarna umgås vi med vänner så det är alltid något. Att sitta still och inte göra något är tyvärr inte min melodi. Älskar att umgås med vänner och få hitta på saker med barnen. Speciellt då vi tillbringar helgerna vid huset.

På kvällen åkte Fredrik till huset och jag valde att stanna hemma. Man får inte glömma bort att vila. Dock tror jag inte Fredrik vet vad vila är för något. Våra mysiga kvällar är ett minne blått i två månader fram nu. Men det är de värt alla gånger om. Ca 2 månader kvar tills vi flyttar in.

 
  
  

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Frida Andersson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats