Bloppis på Instagram  | mamma till Melody & Charlize
Frida Andersson

mamma till Melody & Charlize

Annons

Bloppis på Instagram 

För er som följer mig på Instagram har säkert sett att jag har lagt upp massa kläder på min Bloppis. Men till er som missat det så hittar ni mig här (@melodysbloppis). Känns lite jobbigt att göra sig av med alla fina saker som mina tjejer har använt, men det är kul att de kommer till användning hos någon annan. 

Budgivningen avslutas redan imorgon så lika bra att kika in direkt, så ni inte missar något fynd.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Frida Andersson

Kommentera

  1. Frida Andersson
    Frida Andersson

    Ja kommer dessvärre inte göra det då det inte finns någon i Sverige som heter det 😔 vet ju inte om jag kommer få användning av det i framtiden 😍

  2. Gabriella

    Så roligt att ni ska få en liten son! Jag tänkte fråga om du vill dela med dig av flicknamnet ni hade tänkt! Tycker dina båda tjejer har så fina namn så hade gärna fått lite inspiration! Allt gott till er! /Gabriella

Annons
stats