Drömmer du om shopping av en perfekt vigselring?

Vad man väljer för vigselring är ett val man ska tänka över noga. Ofta är det så att man ska ha denna vigselring för resten av livet, om allt vill sig väl. När det kommer till vigselringar, så finns det ju idag en mängd olika modeller att välja mellan. Kanske ni redan har varit och kikat på en del, som finns färdiga att köpa? Visst vore det roligare att ha en ring, som är unik? En ring som ingen annan har? Det är fullt möjligt!

Om ni anlitar på Anders Fors Guldateljé så kan ni få era vigselringar designade utifrån era önskemål. Det gör att det kommer bara finnas dessa och inga andra exemplar. Ni kan vara med och bestämma både material och utseende.

Satsa på egendesignade vigselringar

Om ni väljer att anlita denna ateljé, så kommer era vigselringar att bli exakt så som ni vill ha dem. Det går att ha en vigselring att se ut precis som man vill. Det finns inga regler att den ska vara på ett visst sätt eller att det måste vara i ett visst material. Många kanske tror att det måste vara släta guldringar, men det är inte så. En vigselring kan se ut så som du vill att den ska se ut.

Om ni vill hitta inspiration till att skapa era vigselringar så besök Anders Fors Guldateljé på deras hemsida. Där finns bilder från tidigare arbeten de gjort. De har även andra smycken att erbjuda så som förlovningsringar, armband, halsband och så vidare.