En solig dag på stranden | mamma till Melody & Charlize
Frida Andersson

mamma till Melody & Charlize

Annons

En solig dag på stranden

Blåsten gav äntligen med sig så vi vågade ta oss till stranden. Enda nackdelen med västkusten är just blåsten. Det kan vara hur fint väder som helst, men blåser det “småspik” ute så spelar det ingen roll om solen värmer på. 

Men idag fick vi äntligen badat igen. Melody har blivit så himla tuff i vattnet. Förra året våga hon knappt gå i, men nu går hon knappt upp. Hon badar ständigt och övar hela tiden på att lära sig simma. Efter sommaren kommer vi sätta henne i simskola, känner att det är dags att lära sig nu. Speciellt när man bor som vi gör här ute. Det kanske slutar med att hon lär sig själv om vi får ha mer fina soliga dagar. Charlize är dock inte lika tuff. Hon vill helst inte doppa hela sig, men halva kroppen går fint. Hon tycker det är roligast att fånga krabbor och bygga sandslott. Det är verkligen lyx att få ha Fredrik hemma nu. Trodde först vi skulle gå varandra på nerverna, men det är tvärtom. Önska jag fick ha honom hela sommaren hemma hos oss. Men 5 veckor är inte fy skam det heller. 

Vi hade med oss både lunch och fika så det blev en heldag på stranden. Vid 4 tiden packade vi ihop oss, då vi planerade att prova på det nya tåget som kör till smögen, kusttuffen heter det. Tjejerna har pratat om det så länge, så vi kände att nu var det dags. Och vilken succé det blev. Charlize vägrade kliva av, hon bara tjöt för hon ville åka mer. Så en repris får det absolut bli. 

På SMÖGENbryggan lekte vi turister, kollade i affärer, köpte fish and chips och avslutade det hela med en glass. Älskar verkligen att bo här. Semester är verkligen livet. Förra året fick vi aldrig riktigt känna på semestern då vi var i slutskedet med huset. Men nu njuter vi för fullt! 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Frida Andersson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Carolina

    Åh fin uv-dräkt Charlize har, vart är den ifrån?🌸

    Så underbart vackra tjejer ni har 🌸👑

Annons
stats