Fredagsfika  | mamma till Melody & Charlize
Frida Andersson

mamma till Melody & Charlize

Annons

Fredagsfika 

Vi stod upp lite innan 7. Tjejerna vinkade av pappa och sedan myste vi i soffan för att vakna till liv. Innan klockan blev 9 så slängde jag ihop en kaka till våra duktiga snickare som står ut med mig. Det blev en smarrig kladdkaka med ett toscatäcke som topping. Den fick högst betyg!

Efter Charlize’s vila och lunch så tog vi oss ut. Även om det tar ett halvår att ta på sig alla vinterkläder så är det ändå värt det. Frisk luft dör ingen av. Vi tog en promenad runt Smögen och det slutade med att Charlize somnade i vagnen. Medan Charlize sov så gjorde vi oss i ordning för att ÄNTLIGEN beställa fönsterna. Dom har verkligen gått till historien, haha! Jag började ta bort fönster och ändra men det slutade som den första ritningen. Jag var ju nöjd, varför ska man ändra..? Så även om två halvmånefönster kostar en hel del så är jag säker på att det kommer bli bra.

Min pappa kom upp och passade Charlize medan vi åkte till Sotenäs trä för att göra den sista finishen. Vi kikade även på lite utomhuspaneler och olika snickarglädje runt fönster etc. Känns så bra!

På vägen hem köpte vi med oss massa gott ifrån affären. Vi bjöd mamma och pappa på kvällsmat då de hjälpt till så mycket med att passa barnen denna vecka. Det blev en smarrig tacogratäng med en krispig sallad och nachochips.

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Frida Andersson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats