Picknick i lekparken | mamma till Melody & Charlize
Frida Andersson

mamma till Melody & Charlize

Annons

Picknick i lekparken

Måndagen bjöd på halvkasst väder, fruktansvärt mycket blåst men ändå en del sol. Istället för att frysa på stranden så packade jag med mig tjejerna och lite picknick för lite lekparkshäng. Fredrik lämnade vi av då han skulle på firmafest med jobbarkompisarna och vara borta fram till midnatt. Så det fick bli en tjejdag! Inte alltid det lättaste när man är gravid med en stor mage, samt med krämpor. Sedan två busungar på det! Men mormor tog ledigt en stund på förmiddagen så hon kunde följa med oss till parken. 

Vi tog oss först till skärets konditori för att köpa kanelwinerbröd. Om jag har någon craving så är det nog dessa wienerbröd. Godaste jag ätit på länge! Jag fick även köpt den nya noccoglassen som jag velat prova så länge. Men jösses vilket pris..? Dock va de värt det då den smakade fantastiskt! 

Tjejerna hade det super kul i lekparken och fann sig nya vänner fort. När klockan närma sig 15 packade vi ihop oss och gick hem. Mormor skulle tillbaka till jobbet så vi träffa på min pappa (tjejernas morfar) som ville bjuda på middag. Vilken lyx! 

Så vi var inte hemma för ens vid 19 tiden och då var det dags för tjejerna att hoppa i säng direkt. Jag stannade uppe och kollade serier, väntade även in Fredrik som dök upp strax innan 01:00. 

Här ser ni min gravida mage i vecka 30, jösses vad tiden springer iväg.
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Frida Andersson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats