Shopping till lillebror | mamma till Melody & Charlize
Frida Andersson

mamma till Melody & Charlize

Annons

Shopping till lillebror

Trodde aldrig det skulle falla sig så naturligt att handla bebiskläder igen, speciellt inte till en liten gosse. Men oj va roligt det är. Visserligen så skulle ju även en tjej kunna ha samma kläder då jag anser att de är väldigt könsneutrala, men ni som känner mig vet att jag älskar rosa, spets, volanger etc till mina flickor. 

Lillebror kommer bli så fin i alla sina kläder. Mitt rosa ha-begär är inte alls lika stort längre. Nu vill jag handla grått-grått-grått. Gärna massa stickat också. Vill ta mig till en zara butik och shoppa loss. Ska visa er lite mer av hans kläder så småningom. Men ni får en liten tjuvkik på vad jag klickade hem ifrån Hm för ett tag sedan! De har verkligen så fina kläder. 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Frida Andersson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sofia

    Alltså, så kul att du är tillbaka Frida! Älskar din blogg och främst inspiration på kläder till tjejer. Har själv en dotter på 2,5 år och det är ju så kul att shoppa barnkläder 😀
    Grattis till lillebror btw 💙

  2. Linn

    Hej!
    Tack för en härlig och personlig blogg. Är det exakt 2 år mellan dina tjejer? Och hur många år kommer det att vara mellan alla tre sen när bebis kommer? Jag väntar nu mitt andra barn men känner att jag gärna skulle vilja ha ett tredje relativt snabbt. Ska bli kul att följa dig och ert trebarnsliv 😊

Annons
stats