Takstolar på plats | mamma till Melody & Charlize
Frida Andersson

mamma till Melody & Charlize

Annons

Takstolar på plats

Den här dagen har verkligen sprungit förbi. Charlize sov lite bättre inatt och vaknade inte för ens vid 03:00. Fredrik tog “nattskiftet” och hon somnade om nästan direkt, efter en flaska såklart. Vi hämtade hem en lycklig tjej på förskolan som var taggad för helg.

Tjejerna lekte så fint medan jag förberedde maten. När Fredrik kom hem så tog han med sig tjejerna för att handla. Och jag fortsatte med maten. Idag gjorde vi mjölk- och äggfria köttbullar till middag, i alla fall smeten. För när jag väl stekt alla så får jag se att jag använt mig av vanligt smör. Ville slita av mig håret för en sekund men det var inget jag kunde göra åt det. Men tanken var god att jag tänkte på Charlize i alla fall. Charlize nöjde sig med potatis då hon är inne i en period där mat inte alls faller henne i smaken längre. Men jag erbjuder henne i alla fall!

När tjejerna somnat så tog vi oss en tur till “huset” man kan verkligen inte hålla sig borta. Snickarna nämnde att de hade gått över förväntan idag och nästan alla takstolar är på plats. Vi har lite ändrade planer och tanken just nu är att göra i ordning hela utsidan. Sedan tar vi bort ställningen och de kan fortsätta på insidan i lugn och ro.

Imorgon är det fredag! Har inga planer alls vilket känns underbart då helgen är fullspäckad. Ha en fin kväll underbara ni ♥

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Frida Andersson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Therese

  Hej 🙂
  Undrar bara vart ni bygger ert hus?
  Ni verkar ju fått tag i bra byggare. Inte så lätt att
  hitta.
  Kul att ni snart får ett hus.
  Lycka till!
  Mvh
  Therese 🙂

  1. Frida Andersson
   Frida Andersson

   Hej! Vi bygger hus på västkusten – Kungshamn! Snickarna är några min sambo jobbat med förut 🙂 nä det är sant! Men vår arkitekt som är även vår “kontrollman” är där varje dag för att kolla så de går rät till 🙂 vi har verkligen haft tur! Väntar på ett bakslag, känns för bra för att vara sant!

Annons
stats