Tisdag - garderobsrensning | mamma till Melody & Charlize
Frida Andersson

mamma till Melody & Charlize

Annons

Tisdag – garderobsrensning

Febern har sjunkit så igår låg den på 38,5 så det blev en hemmadag igår med. När Charlize sov så tog jag tag i hennes garderob. Jösses vad hon har växt den sista tiden. Behöver verkligen uppdatera med lite toppar och blusar efter rensningen. Behöver göra en likadan rensning i Melody’s garderob också men det får vi ta en annan dag.

Igår var det även Bamsegympa för vår stora tjej. Vi har missat två gånger nu så det var en glad tjej som äntligen fick springa av sig. Medan Melody gympa så åkte vi bort mot huset för att se vad som hänt de senaste två dagarna, då vi har rörmockaren och elektrikern där. Vi väntar även på den nya köksritningen, är så spänd!

Det blev en dusch för tjejerna innan vi åt middag tillsammans. Idag fick det bli fiskgratäng, det blir inte lika ofta fisk här hemma då Charlize är allergisk. Vi som ÄLSKAR fisk. Men eftersom Charlize inte har någon matlust nu när hon är sjuk så passade vi på.

Fredrik spenderade kvällen i huset för att sätta upp plyfa. Det går sakta men säkert framåt. Snart är övervåningen helt klar för golvvärme, golv och spackel på väggarna.

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Frida Andersson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats