Vad händer med huset? | mamma till Melody & Charlize
Frida Andersson

mamma till Melody & Charlize

Annons

Vad händer med huset?

Helgen har gått i en rasande fart. Dock har vädret inte varit på vår sida så målningen av huset har inte blivit av. Men vi har fått gjort massa annat nödvändigt.

I söndags åkte vi iväg hela familjen till huset. Charlize sov sin förmiddagsvila medan vi tog fram studsmattan så Melody kan sysselsätta sig medan vi målar eller städar på utsidan. Efter lunch kom våra markarbetare tillbaka för att planera altanen. Vi kommer behöva hjälp med att gräva bort massa jord och även fylla upp utsidan när huset är klart. Känns skönt att bocka av det på listan. För en altan MÅSTE jag ha då vi inte hinner odla en gräsmatta till sommaren.

När Charlize vakna packade vi ihop oss och åkte hem. Pappa skulle precis åka ut med båten när vi kom hem så Melody fick följa med. Mamma hade även kommit hem och ställde upp som barnvakt så vi kunde åka tillbaka för att fortsätta med isoleringen av väggarna. Vi är så tacksamma att de hjälper till att passa barnen så vi kan flytta in till sommaren. Det flöt på riktigt bra och vi fick isolerat alla sovrum på övervåningen, Fredrik började även sätta upp plyfa då elektrikern är klar på övervåningen.

Är grymt imponerad att vi är så duktiga utan att ens ha någon erfarenhet. Men det är så roligt och man kommer vara så stolt när huset är klart.

Eftersom vi har både elektriker, rörmockare och ventilation på plats så har vi skickat hem snickarna. De hade även en hel del att göra hemma. Så nu hänger det på oss att fortsätta i samma takt. Målet är att isolera och sätta plyfa överallt så snickarna sedan kan komma och sätta upp gipsen. Blir stressad av bara tanken, men jag vet att vi fixar detta!

Kvällen avslutades med potatisgratäng och entrecoté. När barnen somnat så åkte vi tillbaka till huset för att städa. Det finns att göra hela tiden. Men vi väljer hellre att spendera vår lediga tid på kvällen i huset en i soffan.

 
  

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Frida Andersson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Veronica

  Hejsan jätte fint hus följer dig på insta. Undrar också var huset har för leverantör och modell? Med vänlig hälsning,

  1. Frida Andersson
   Frida Andersson

   Hej! Tack så mycket 🙂 huset har vi ritat själva sedan har en arkitekt gjort det verkligt! Vi bygger i lösvirke 🙌🏼

 2. Linda

  Hej! Ni bygger verkligen ett fantastiskt fint hus. Jag är lite nyfiken på vad erat hus heter och vilken leverantör ni köpt det av?

Annons
stats